Стражът на Локомотив Пловдив - Динко Хоркаш - говори за

...
Стражът на Локомотив Пловдив - Динко Хоркаш - говори за
Коментари Харесай

Хоркаш: Ние сме най-добрият отбор в България

Стражът на Локомотив Пловдив - Динко Хоркаш - приказва за сезона в efbet Лига до момента, както и какво следва за отбора. Вратарят описа и за първите си стъпки във футбола и по какъв начин в действителност се е преместил от поста на нападател към този под рамката.

" Най-трудните мачове минаха. Ние подхождаме мач за мач. Започнахме сезона против Ботев, искахме да спечелим, само че не можахме. Натрупахме доста точки и победи. Искахме да вземем повече от Лудогорец и ЦСКА, само че значимото е, че сме първи ", показа той в " Домът на футбола " по Diema Sport.
 Локомотив (Пловдив) не пусна Александър Томаш да застане отпред на клуб от Кипър
Локомотив (Пловдив) не пусна Александър Томаш да застане отпред на клуб от Кипър

Под негово управление тимът се показва впечатляващо и оглавява класирането в efbet Лига

" Надявам се да продължим по този начин, вършим това, което се изисква от нас. Получава се на терена, играем най-хубавият футбол в efbet Лига. Можем да бием всеки тим ", сподели още той.

Хоркаш приказва и за огромните дербита с Лудогорец и ЦСКА, от които тимът взе единствено две точки: " Всеки мач желаеме да бием, най-трудно бе в Разград. Пак сме първи. Аз не виждам на самостоятелно равнище, аз виждам като тим да сме най-хубави в България "

" Аз работя с този екип към този момент година и половина, има доста условия, несъмнено. Вижда се, че се получава. Играем добре ", сподели още той.

" Може би дебютът, против Локо София. Най-голямо усещане ми направи против Ботев тука, бихме 1:0. Чувствам се добре в Пловдив, Локомотив е голям клуб с най-хубавите почитатели ", добави Хоркаш.

" Да бързо се приспособих. Не е толкоз друго с хърватския език, само че бързо научих българския ".

След това стражът описа за първите си стъпки във футбола.

" Започнах на пет години, доста дребен, татко ми и брат ми упражняваха футбол. Бях нападател и един ден като доста валеше дъжд споделих, че няма да упражнявам повече. След 2-3 месеца се върнах, на една подготовка нямаше вратар, застанах аз и по този начин всичко стартира. На 12 години се обадиха от Динамо Загреб и отидох на проба, те бяха удовлетворени "

" Имаме още значими мачове до зимата, действаме мач по мач, не желая да мисля за бъдещето. Във футбола всичко е допустимо. Ливакович е топ вратар, един от най-хубавите на света. Надявам се, че аз съм идващият, само че действаме тук мач по мач и каквото стане ", разяснява Динко Хоркаш.

" Надяваме се, че ще продължим по този метод. Няма да има по-щастлив от мен, в случай че спечелим купата. Треньорът сподели да се забавляваме на футбола, да вършим каквото се желае от нас и да сме удовлетворени след всеки мач ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР