Стражът на Ливърпул Лорис Кариус е получил визуално-пространствена дисфункция вследствие

...
Стражът на Ливърпул Лорис Кариус е получил визуално-пространствена дисфункция вследствие
Коментари Харесай

Кариус получил визуално-пространствена дисфункция, фенове призоваха за преиграване на финала

Стражът на Ливърпул Лорис Кариус е получил " визуално-пространствена дисфункция " в резултат на удара, който Серхио Рамос му нанесе две минути преди първата от фрапантните неточности на германеца във финала на Шампионската лига против Реал Мадрид. Това увреждане може да бъде причина за представянето на стража в злощастния за мърсисайдци дуел в Киев. Поне по този начин се твърди в формалното изказване, което нощес разпространиха експерти от Масачузетската основна болница, в която Кариус се е изследвал.

Самият вратар не получи нито нарушаване, нито бе прегледан от лекарския щаб на Ливърпул, откакто бе ударен от Рамос при един корнер в интерес на Реал. Две минути по-късно германецът подари топката на Карим Бензема за първия гол на " белите ". В 82-рата минута Каирус направи и втората си неточност, откакто изпусна кълбото след удар от 30-ина метра на Гарет Бейл.

Ето и значимата част от изказването, публикувано от доктор Рос Зафонте и доктор Ленор Хърджет:

" Днес получихме голям брой позвънявания по отношение на здравния статус на вратаря на Ливърпул Лорис Кариус. С разрешението на господин Кариус предоставяме информацията за здравното му положение, с цел да се опитаме да предотвратим, доколкото е допустимо, разпространяването на непълна и неверна информация. На 31 май 2018 година господин Кариус се подложи на обширен обзор. След деликатно разглеждане на записа от мача, физическите прегледи, обективните индикатори и оценката на всички данни, в това число актуалните признаци и признаците директно след контакта, заключихме, че господин Кариус е получил разтърсване по време на дуела, игран на 26 май година. Остатъчните признаци на господин Кариус и обективните признаци ни карат да предположим, че е била налице визуално-пространствена дисфункция, настъпила директно след случая. Възможно е това да повлияе върху представянето му... "

След това американските експерти прибавят, че Кариус към този момент е доста по-добре и чакат той да се възвърне изцяло.

След тази вест за положението на вратаря почитатели на Ливърпул приканиха в обществените мрежи финалът в Шампионската лига да бъде преигран, което, несъмнено, няма по какъв начин да се случи.
UEFA announces that it will not take action against Sergio Ramos, After it was claimed that he elbowed Karius in the head as the TV images showed Ramos being pushed towards the goalkeeper by Liverpool defender Virgil van Dijk pic.twitter.com/Xhzce2l0fc
— Real Madrid Info (@RMadridInfo) May 29, 2018 Шампионска Лига final кръг, събота 26 май  Реал Мадрид 3:1краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР