Стражът на Кеймбридж Юнайтед Димитър Митов, който се представи великолепно

...
Стражът на Кеймбридж Юнайтед Димитър Митов, който се представи великолепно
Коментари Харесай

Героят Димитър Митов: Невероятно е, дори феновете на Нюкасъл ме аплодираха

Стражът на Кеймбридж Юнайтед Димитър Митов, който се показа превъзходно при сензационната победа на третодивизионния отбор против Нюкасъл, призна, че в никакъв случай няма да не помни по какъв начин даже почитателите на " свраките " са го приветствали след едно от изключителните му спасявания на " Сейнт Джеймсис Парк ". Българинът си пожела посещение на " Олд Трафорд " в идващия кръг на Фа Къп, защото симпатизира на Манчестър Юнайтед.
 Кеймбридж победи Нюкасъл с 1:0
Димитър Митов и Кеймбридж сервираха сензацията във ФА Къп, отстранявайки Нюкасъл

Димитър Митов бе титуляр в дуела на своя отбор против " свраките "

" Това, което направихме през днешния ден, е необикновено, само че от самото начало знаехме, че няма какво да губим. Трябваше да покажем най-хубавото си лице и направихме тъкмо това през днешния ден. През цялото време вярвахме - вижте какъв брой наши последователи пристигнаха да ни поддържат. Страхотно начало на годината. Този триумф не се дължи на мен, тъй като в случай че не вкараме гол, няма по какъв начин да спечелим. В персонален проект обаче съм доста благополучен. Затова играем футбол - с цел да можем да се надигнем против огромните играчи, против тимовете от Висшата лига. "

" Обичам да съм вратар, да се мятам, с цел да изкарвам преградата си. Нямам думи. Никога няма да не помни момента през първото полувреме, когато спасих удара на Джейкъб Мърфи, избивайки го над напречната греда, и даже почитателите на Нюкасъл ме приветстваха. Аз съм почитател на Манчестър Юнайтед, тъй че желая в идващия кръг да гостуваме на Ман Юнайтед ", съобщи Митов след триумфа на " Сейнт Джеймсис Парк ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР