Страхуваме се от рака, защото изглежда напълно извън нашия контрол,

...
Страхуваме се от рака, защото изглежда напълно извън нашия контрол,
Коментари Харесай

Рак на гърдата: Как да намалите риска, включително най-добрата диета и токсични химикали, които да избягвате

Страхуваме се от рака, тъй като наподобява изцяло отвън нашия надзор, само че когато става дума за рак на гърдата – най-разпространеният рак в Обединеното кралство, с към 56 000 диагнози всяка година – до 30 % от случаите се считат за предотвратими. И по този начин, по какъв начин можете да намалите възможностите си за развиване на заболяването?

Какво ядете: Нека бъдем почтени, що се отнася до рака, няма идеална диета за понижаване на риска, само че това не значи какво ядете не си коства да се концентрира върху. „ Става дума за реализиране на точния баланс във вашите хранителни групи “, споделя доктор Муди.

„ Искате да предпочитате плодове и зеленчуци без скорбяла като броколи, целина, тиквички или патладжани, пълнозърнести храни, мазна риба и да ограничите наситените мазнини, добавената захар и сол. Избор на доста цветни плодове и зеленчуци, когато пазарувате.

„ Изследване, оповестено в списание Advances in Nutrition през януари 2024 година, сподели, че потреблението на храна с високо наличие на каротенои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР