Страховити кадри на китайския град Ухан, обхванат в гъст смог,

...
Страховити кадри на китайския град Ухан, обхванат в гъст смог,
Коментари Харесай

Гъст дим се стели над Ухан

Страховити фрагменти на китайския град Ухан, обзет в гъст смог, дадоха нов подтик на терзанията, че броят на смъртните случаи от ковид в Китай са доста повече, в сравнение с публично се оповестява.  Видео демонстрира по какъв начин Ухан е обгърнат в мистериозна мъгла, която, по думите на локалните поданици, " се е появила внезапно от някъде си ".  Странните видеа способстваха за страховете, че мъглата в действителност е дим от крематориумите, в които се изгарят " непрекъснато " телата на умрелите от ковид.  Няколко китайски жители споделиха терзанията си в обществените мрежи, навеждайки на мисълта, че броят на смъртните случаи " е невъобразимо висок " по отношение на съобщаваното от управляващите всеки ден, откакто крематориумите работят в този режим, съобщи Блиц.      

``
реклама

В Ухан пациентите се трансферират в нова болница с 1000 кревати, за която всички се надяват, че ще помогне за уединяване на разпространяването на ковид. Но доктор разяснява, че са претрупани и не могат да се оправят с всички случаи, оповестява " Дойче Веле ". " Мисля, че има доста повече инфекции и смъртни случаи от ковид, в сравнение с бяха обявени публично. Когато предварителните проби открият, че пациентът има белодробна болест, пробата с нуклеинова киселина (NAT), който открива вируси, не постоянно може да се извърши, защото описът на чакащите е прекомерно дълъг. Следователно пациентът не се диагностицира ", изяснява Жиес Луо. " Освен това, в случай че някой почине от белодробната болест и не е взел NAT теста, смъртността не е статистически записана като породена от ковид. "   

Пациентите, проявяващи признаци, постоянно би трябвало да чакат с часове, преди да получат лекуване. Предписват им се медикаменти и се изпращат вкъщи, с цел да се самоизолират. Чакалните са цялостни с кашлящи хора, а здравите, които би трябвало да изчакат в тези условия, рискуват заразяване. Отнема доста време, с цел да стигнете до друга болница. Ако някой не има автомобил, той зависи от такситата, само че единствено два таксита са публично избрани за всеки жилищен блок. Само няколко доброволци водят хората в болничното заведение. Аварийният номер 120 е изцяло покрит и към този момент не работи. Хората са принудени да вървят пешком до болничното заведение. 

Защитните маски и дезинфектанти са разпродадени. Болниците имат доста лимитирани доставки. Междувременно в Ухан дойдоха доста дарения. Въпреки това не могат да се съблюдават наредбите за лекарите да сменят маски и защитно облекло на всеки четири до шест часа. 2000-те спомагателни кревати в новопостроените лечебни заведения не са задоволителни, тъй като няма задоволително медицински личен състав. Лекарите и медицинските сестри са изцяло затрупани и системата, организираща промените, се разрушава. Необходимо е дълготрайно лекуване, за възобновяване от белодробна болест. Властите сега активизират потенциала в по-малки клиники.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР