Страховити динозаври възкръснаха в Бургас и ще радват малки и

...
Страховити динозаври възкръснаха в Бургас и ще радват малки и
Коментари Харесай

Къде можете да видите страховити динозаври в Бургас?

Страховити динозаври възкръснаха в Бургас и ще радват дребни и огромни от 13 април до 15 септември . Изложбата на “Дино парк ” показва 25 страховити чудовища от праисторическите времена и ще бъде в парк „ Езеро “ против до конната база.

Всички експонати са копия на съществували преди милиони години динозаври, като за изработката им е употребена кожа с цвят, оптимално доближаващ се до действителния. На всеки динозавър е сложена табелка на български и британски език с информация за размерите му , по кое време е живял и кои региони е обитавал.

Сред най-огромните животни , които са показани в изложбата са тиранозавър, брахиозавър, дилофозавър, анкилозавър, стиракозавър, пахиринозавър, паразауролоф, спинозавър и други.

Освен впечатляващите динозаври, експозицията разполага и с спомагателни занимания като автомати с разнообразни атракции, пързалка, сувенири други

Малчуганите до 3 години ще влизат гратис , а за тези от 3 до 12 година билетът ще коства 12 лева . Над тази възраст цената е 15 лева като има фамилен билет за трима от 35 лева и за четирима от 45 лева .

Часовете за посещаване ще бъдат от 10:00 до 20:00 часа, всеки ден.

Даряваш кръв-даряваш живот: Доброволци от Бургас се включиха в национална акция

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР