Страховит скандал се заформя във връзка с предстоящото поредно издание

...
Страховит скандал се заформя във връзка с предстоящото поредно издание
Коментари Харесай

Зрее страшен скандал: Сузанита по гърди във „ВИП Брадър“, премия за Кулагин да си разменя ласки и да спи с мъж

Страховит скандал се заформя по отношение на идното следващо издание на клюкарското реалити „ ВИП Брадър “.
15-годишната провокативна певица Сузанита ще влезе в следващото издание на шоуто по… гърди, оповестява уеб сайтът HotArena.
Непълнолетната певица сама се похвали със фотоси, които източници на „ Таблоид ” издадоха, че са направени за визитката й в реалити шоуто. Вече не е загадка, че след по-малко от месец чалга колосът Орхан Мурад ще прекрачи прага на най-известната Къща дружно с палавата си дъщеря, писа „ Таблоид “.
Засега е ясно, че в реалитито сигурно влизат още футболистът Благой Георгиев-Джизъса, миската Нора Недкова, коафьорът Валентин Кулагин и килърката Анита Мейзер. Сузанита обаче е най-нетърпелива и бърза да покаже какво има под блузата, въпреки и държанието й да попада под ударите на няколко закона.

На фрагментите 15-годишната русокоска театралничи гола от кръста нагоре, като е скрила зърната си с руси екстеншъни. С пиперливите снимки невръстната мома взриви обществените мрежи, в които се чуха апели за интервенция на прокуратурата и Държавната организация за протекция на детето.
Кадрите доближиха 30 000 лайкове за по-малко от час. Коментарите обаче бяха унищожителни. Някои се възхищаваха на дръзката постъпка на ученичката, само че други бяха потресени от гледката на разпищолената тийнейджърка със силиконови корекции.
След като схванала кои мъже ще влязат в шоуто, Сузи Мурад непосредствено си заплюла Благо Джизъса, като считала да впечатли феновете с разюздана любовна спекулация с някогашния футболист.

Скандалният фризьор Валентин Кулагин пък ще влезе в Къщата на „ ВИП Брадър ” с неуместната задача да стане първият земляк, правил гей се*с в народен ефир. В контракта на фризьора има експлицитна уговорка за награда от 30 000 лв. при осъществяване на ексцентричната задача.
Все още не е ясно кой ще бъде „ жертвата ” на подмолния Кулагин. В коридорите на Нова телевизия се загатва името на някогашния народен представител Владо Кузов, който е с пословично слаб ангел, когато става дума за добре завършени младежи. Далеч по-вероятно обаче е в Къщата да бъде вкарана изпитана приятелка на Валентин по тънката част, с цел да няма засечки в сюжета и да не се оставя нищо на случайността.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР