Страховете, свързани с възможността за глобален икономически спад и съответно

...
Страховете, свързани с възможността за глобален икономически спад и съответно
Коментари Харесай

Петролът Brent се търгува за 115,7 долара за барел

Страховете, свързани с опцията за световен стопански спад и надлежно понижаване на търсенето на нефт вследствие на стягането на паричната политика от най-големите централни банки в света, оказаха напън върху пазара през юни. Тези страхове изтласкаха на назад във времето сигнали за допустимо понижаване на доставките на нефт на международния пазар.

В центъра на вниманието на търговците в четвъртък е срещата на министрите на страните от ОПЕК+, която е планувана за през днешния ден следобяд. Преди това ще се състои съвещание на министерския мониторингов комитет на алианса. Пазарът чака ОПЕК+ още веднъж да утвърди леко нарастване на производството, отбелязва Bloomberg.

" Не чакам никакви изненади от ОПЕК+ ", сподели Уорън Патерсън, анализатор в ING Groep NV в Сингапур. " Мисля, че това ще бъде доста бърза среща. "

Тази заран августовските фючърси за Brent паднаха с $0,56 (0,48%) на лондонската борса ICE Futures до $115,7 за барел. По време на предходната сесия Brent падна с 1,72 $ (1,5%) до...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР