Страхотното представяне на нападателя на ЦСКА - Дюкенс Назон в

...
Страхотното представяне на нападателя на ЦСКА - Дюкенс Назон в
Коментари Харесай

Още едно признание за страхотната форма на Дюкенс Назон

Страхотното показване на нападателя на ЦСКА - Дюкенс Назон в първите пролетни мачове му заслужи завръщане в националния тим на Хаити. Той попадна в разширения състав на селекционера Жан-Жак Пиер за последните два дуела от Група Б на Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ против Монсерат (25 март) и Бермуда (28 март). До момента отборът е с актив от 3 победи и 1 тъждество и е в чудесна позиция да се класира за група А на идващото издание на конкуренцията.

Назон, който е третият най-хубав изпълнител в историята на Хаити с 26 попадения, не е получавал повиквателна от август 2021. Тогава той прави подигравателен коментар пред медиите по отношение на методите на някогашния капитан, по-късно станал селекционер - Пиер, който го санкционира с изваждане от състава. Изглежда обаче чудесната форма на нападателя и значимостта на идните борби са на път да изгладят техните връзки. В разширения лист от 31 футболисти на младия експерт попадат още някогашният вратар на Царско село Джони Пласид (Бастия) и голмайсторът на Макаби Хайфа Френдци Пиеро, с който " Тема Спорт " писа, че ЦСКА се размина през лятото. Жан-Жак Пиер ще разгласи финалните си 23-ма избраници при започване на март.

В първите два пролетни мача на " армейците " Дюкенс Назон се регистрира с 3 попадения и 2 асистенции и несъмнено свети при започване на новата година. Ако продължи с тази форма, сигурно ще резервира мястото си в състава на Хаити.

Други футболисти на ЦСКА, които чакат повиквателни в паузата в шампионата в края на март са българите Иван Турицов и Християн Петров, както и Енес Махмутович от Люксембург и Жираир Шагоян от Армения.
 Футболистите на ЦСКА също се простят с Вълшебния стрелец
Футболистите на ЦСКА също се простят с Вълшебния стрелец

Поклонението стартира в 10:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР