Страхотно шоу направиха футболистите на Локомотив и близо 500 фена

...
Страхотно шоу направиха футболистите на Локомотив и близо 500 фена
Коментари Харесай

Сребърен Локомотив взриви Кърджали ВИДЕО

Страхотно шоу направиха футболистите на Локомотив и близо 500 фена на стадион Арена Арда в Кърджали след приемането на купата за второто място в миналото състезание и сребърните медали. Родопското градче за първи път бе очевидец на сходни празненства. По-възрастни локални поданици споделиха пред репортера ни, че толкоз страсти не е имало даже при спечелването на Купата на България от Левски напролет на 1984 година, когато побеждава Ботев (тогава Тракия) с 1:0.

След последния сигнал на търновският рефер Георги Давидов домакините от Арда се прибраха съблекалните, а стадионът замязя по атмосфера на Лаута. От ложата бе извикан почетният президент Христо Бонев. Черно-бялата икона представляваше славните си съотборници от отбора, който през 1973 година за първи път завоюва сребърните медали в клубната история. Заедно със Зума слязоха президентът Христо Крушарски и спортният шеф Георги Иванов.

Церемонията по награждаването бе извънредно къса. Играчи и треньори побързаха да занесат оценките на агитката. Пътьом те бяха приветствани и от дребното останали последователи на домакините. Най-много ръкопляскания имаше естествено за капитана Димитър Илиев.

Пред бранша за посетители диригентската палка бе само и единствено за спечелилия в последните две анкети за Футболист на годината. Митко сподели феноменално знание на всички песни и викания на агитката. Като рок звезда той първо загря цялостния бранш, а по-късно стартира шоуто с " и написала с молив: ЛОКОМОТИВ ". Екотът от скандирането отекна в околните родопски върхове и на пълнолунието се сътвори невероятна атмосфера.

Фенове и тим дружно. В тези мигове никой не мислеше за напускащите асове от отбраната, за финансовите усложнения и идните още по-тежки борби в Лига на конференциите и за отбрана на завоюваните позиции.

Просто нощта над Кърджали бе черно-бяла.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР