Страхотно“ познато лице, което ще замени Джо Байдън, може да

...
Страхотно“ познато лице, което ще замени Джо Байдън, може да
Коментари Харесай

Изкуствен интелект посочи кой трябва да наследи Байдън

„ Страхотно “ познато лице, „ което ще размени Джо Байдън, може да победи Тръмп и да сплоти Съединени американски щати “. Това сподели изкуствен интелект, запитан кой ще смени президента на изборите през ноември.

Въпреки че Джо Байдън поддържа вицепрезидента Камала Харис за своя наследница, компютърът има друго мнение по въпроса.

Изкуственият разсъдък допуска, че може да забележим познато лице и то не кое да е, а някогашната първа дама Мишел Обама. „ Тя не е била централна фигура в последните президентски съревнования, само че притегли внимание и има поддръжката на партията “, сподели изкуственият разсъдък пред Daily Star.

Медиите в Съединени американски щати от месеци спрягат Мишел Обама за индивида, който би трябвало да размени Джо Байдън на изборите против Доналд Тръмп. Сега компютърът прибавя, че

брачната половинка на Барак Обама „ се подрежда измежду най-уважаваните дами в Америка, радвайки се на необятна поддръжка измежду разнообразни демографски групи.

Нейното сладкодумство и дарба да се свързва с хората на персонално равнище са обилни преимущества. Нейната кандидатура безспорно ще засилва електората на демократите и ще притегли необятен кръг гласоподаватели “.

Другите вероятни претенденти, съгласно изкуствения разсъдък, са губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм, министърът на превоза Пийт Бутиджич и сенаторите Бърни Сандърс и Елизабет Уорън.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР