Страхотно интервю с Пеп Гуардиола ни е приготвил Гари Линекер.

...
Страхотно интервю с Пеп Гуардиола ни е приготвил Гари Линекер.
Коментари Харесай

Гуардиола е фен на Гари Линекер, искал му фланелката като хлапе

Страхотно изявление с Пеп Гуардиола ни е приготвил Гари Линекер. Английската легенда в този момент работи за BBC, а диалогът ще бъде излъчен на следващия ден вечер.

Испанецът стартира с забавно самопризнание. Като дете в Барселона той гони топките на мачовете на Линекер. Веднъж се престрашава и му желае фланелката.

Великият Гари игра за Барса тъкмо преди основаването на Дриймтима. Мнозина у нас го помнят от полуфиналите против ЦСКА за КНК. Великият англичанин вкара по един гол и в двете срещи. На реванша в София получи и дузпа, само че Илия Вълов избави удара му.

Иначе и Гари, и Пеп са работили с Йохан Кройф. Линекер вижда много общи разбирания за футбола сред холандеца и каталунеца. Гуардиола обаче няма леката надменност на Кройф, твърди някогашният нападател.

Според Линекер мениджърът на Манчестър Сити се оказва занимателен човек. Но не демонстрира тази своя страна, тъй като нормално го затрупват с въпроси незабавно след мач, а не на мира.

Гари Линекер има привилегията да се добере до Гуардиола в напълно непринудена конюнктура. От началото на лятото един от най-симпатичните футболисти на Англия за всички времена направи ударна серия срещи. Той интервюира още Жозе Моуриньо, Юрген Клоп и Антонио Конте.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР