“Страхотно е да видим как Apple Vision Pro помага за

...
“Страхотно е да видим как Apple Vision Pro помага за
Коментари Харесай

Apple Car приключи, но Тим Кук се появи във видео на Porsche


“Страхотно е да забележим по какъв начин Apple Vision Pro оказва помощ за преосмисляне на прекарванията на пистите ”, споделя мениджърът на Apple – Тим Кук (снимка: Porsche)

Проектът Apple Car може в никакъв случай да не види бял свят, само че това не значи, че колосът от Купертино въобще не желае да приказва за коли. Главният изпълнителен шеф Тим Кук се появи във видеоклип с анонса на Porsche Taycan Turbo GT, с цел да поздрави автомобилния производител и да опише по какъв начин очилата Vision Pro могат да оказват помощ за „ преосмисляне на прекарванията на пистата ”.

Междувременно Porsche разгласи ново персонализирано приложение “Race Engineer Cockpit ” за очилата с добавена действителност Apple Vision Pro, заяви Neowin. Приложението демонстрира видео потоци от разнообразни гледни точки дружно със статистика и разрешава на фена да гледа обиколки от позицията на лидера.
още по темата
Приложението демонстрира също карта на пистата в 3D пространство, която се актуализира в действително време. Така феновете могат да следят действителната позиция на колите на спортната писта.

Във видеоклипа Тим Кук споделя: “Поздравления за вас и екипа на Porsche за новия връх, който поставихте с този необикновен автомобил. Именно тези невероятни стадии демонстрират на света какво може да се случи, когато екип от необикновено отдадени хора се съберат, с цел да положат нова основа на огромна концепция ”.

Porsche постоянно е била известно с предимство, добавя Кук. “Горди сме да забележим, че редица наши артикули играят роля в това, което вършиме. И е толкоз ужасно да забележим по какъв начин Apple Vision Pro оказва помощ за преосмисляне на прекарванията на пистите ”, споделя мениджърът на Apple.

“Дълбоко имам вяра, че пространствените калкулации имат капацитет да революционизират съвсем всяка промишленост. И вие показвате един от многото способи, по които Apple Vision Pro ще направи невъзможното допустимо ”, заключава Тим Кук.



Двете компании си партнират през годините в разнообразни планове като поддръжка на Apple CarPlay, интеграция на Apple Music, маршрутизиране на Apple Maps EV и други Очилата Vision Pro на Apple бяха пуснати в продажба по-рано тази година за $3499, с поддръжка на повече от 600 лични приложения и игри, в това число ChatGPT и TikTok.

Докато AR очилата могат да предложат самостоятелност за повече от два часа, те имат някои дефекти и може да се нуждаят от постоянно разчистване, отбелязва Neowin в обява по тематиката. Разглобяването им разкри, че това е комплицирана технология, оборудвана с великански портове Lightning.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР