Страхотно аудио изживяване с 360-градусов съраунд звукМузикалната колонка T6 Max

...
Страхотно аудио изживяване с 360-градусов съраунд звукМузикалната колонка T6 Max
Коментари Харесай

Geekbuying 8TH Anniversary Infinity Sale – колонка T6 Max за $91,99 + слушалки QCY T2S

Страхотно аудио преживяване с 360-градусов съраунд тон

Музикалната колонка T6 Max се вписва идеално в домашния интериор

Музикалното празненство навън, вкъщи или където и да е другаде е по-достъпно от всеки път, с помощта на портативните аудио колонки, които работят самостоятелно на батерия и възпроизвеждат музика безжично от смарт телефони ли друго Bluetooth устройство.

Атрактивни оферти за аудио колонки откриваме в известен онлайн магазин, който този месец празнува своята 8-ма годишнина. В раздела за потребителска електроника на акцията Geekbuying 8TH Anniversary Infinity Sale са оповестени предложения с огромни понижения и спомагателни купони за отстъпка на колонки, слушалки и други артикули за домашно развлечение като ТВ плъгини и проектори, а също по този начин попада и секция с лазерни и 3D принтери.

Всички артикули могат да се поръчат с ваучър за отстъпка, която варира според от цената на покупката. Промоциите не престават до 25 юни:

Едно от най-привлекателните оферти е Tronsmart Element T6 Max – портативна аудио колонка с отлични характерности, която се предлага в комплект с безжични слушалки-тапи QCY T2S Earphones на промо цена от $91,99 с ваучър за отстъпка GKB8TH09 и доставка от склад в Германия (за $5,99).

T6 Max е елегантно устройство със страховит тон

С точно ситуирани 4 пищялки и 1 нискочестотен представител, T6 Max обезпечава добре уравновесен 360-градусов съраунд тон, с цел да подсигурява, че всеки ще се любува на чудесно аудио преживяване, без значение от какъв ъгъл слуша колонката.

Специално проектираният масив от 8 пасивни радиатора издава страховит тон, дружно с най-силния бас, който освен ще чуете, само че и ще го почувствате, даже при ниско равнище на силата на звука. Tronsmart Element T6 Max дава 60W изходна мощ, а с помощта на технологията SoundPulse всеки темп на баса е по-интензивен и подробен.

Дизайнът на T6 Max обезпечава добре уравновесен 360-градусов съраунд тон

Проектирана в класическа цилиндрична форма и направена от първокласна алуминиева сплав и покритие от плат, аудио колонката има в действителност грациозен тип и основава прелестно чувство. Тя би била емблематична декорация във всеки дом.

T6 Max възпроизвежда непрестанно до 20 часа музика с едно зареждане на вградената литиево-йонна батерия с потенциал 12 000 mAh, при мощ на звука на равнище 50%. Когато свържете две такива колонки, ще получите резултат на същинско безжично стерео (TWS) за пълноценно преживяване в „ домашния спектакъл ”.

Управлението на T6 Max може да става и с гласови команди

Можете да ползвате на воля музикалната колонка и навън, включително на плажа. С рейтинг IPX5, тя е устойчива на въздействия като пръски, пот и вода. Интегрираният светещ сензорен панел предлага комфортен надзор на колонката с допиране и елементарно различаване на бутоните даже в тъмна стая.

Нещо повече, T6 Max приема гласови команди от виртуалните асистенти на Apple и Гугъл за инспекция на календара, тревога, напомняния и други функционалности. Стриймването на музика от смарт телефона става безжично, през интерфейси Bluetooth и NFC, като просто приближите устройството до колонката.

Заедно с T6 Max ще получите и безжични слушалки QCY T2S Earphones

Купи : Tronsmart Element T6 Max Speaker + QCY T2S Earphones – на цена от $91,99 с ваучър за отстъпка GKB8TH09 и доставка от склад в Германия (за $5,99).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР