Страхотни празници прекарва младият защитник на Левски Хосе Кордоба. Панамският

...
Страхотни празници прекарва младият защитник на Левски Хосе Кордоба. Панамският
Коментари Харесай

Защитник на „Левски“ награби футболистка на Карибите


Страхотни празници прекарва младият бранител на " Левски " Хосе Кордоба. Панамският гений се любува на любовта си със своята избраница Емили Аросемена. Тя също като него е футболистка, а от няколко дни двамата са неразделни и споделят щастливите си мигове в обществените мрежи.

Хосе и Емили прекараха дружно Коледа в фамилен уют вкъщи в Панама. Край Карибите те се готвят да посрещнат и новата 2022 година. Облечен в коледна пижама, 20-годишният защитник целува буйно надарената брюнетка, която е седнала в скута му. Край тях има гирлянди и разноцветни лампички. В момента температурите в Панама са високи, към 30 градуса. Така че за Нова година мнозина от локалните плануват плажуване в Карибско море. Затова и самият Хосе е гол и изплезен на един от фрагментите, до момента в който Емили го гушка.

 

 Двамата са дружно в Панама

Двамата са дружно в Панама

Наскоро Кордоба се врече във безконечна честност на своята обичана. Тя се подвизава като нападателка за панамския женски футболен клуб " Верагуас ". Двойката има привилегията да поддържа дружно спортната си форма по време на празниците. Футболистът и футболистката не прекаляват с яденето и всеки ден са на игрището, където упражняват. Кордоба е един от любимците на треньора на " Левски " Станимир Стоилов, който залага на него като корав титуляр в " синята " защита.

 

 Не стопират с тренировките

Не стопират с тренировките

Защитникът е считан за извънредно перспективен и неслучайно много задгранични клубове го наблюдават. Той бе част от испанския " Селта " (Виго), преди да дебаркира в България в отбора на " Етър ". Във всички шампионати досега Кордоба има 10 дуела за " Левски ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР