Страхотната Гуинет днес става на 49 и изглежда, че е

...
Страхотната Гуинет днес става на 49 и изглежда, че е
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу - edna изключителна и силна жена на 49!

Страхотната Гуинет през днешния ден става на 49 и наподобява, че е по-уверена, щастлива и красива отвсякога. Тя нееднократно е доказвала, че е доста смела жена, освен в работата си, само че и в персоналния си живот.

Първата ѝ очевидна демонстрация на храброст бе през далечната 1997-ма година, когато заряза, повтаряме, заряза Брад Пит, който ѝ бе предложил брак, а двамата имаха 3-годишна връзка. Тогава актрисата изясни решението с това, че е прекомерно дребна и още не е подготвена за фамилен живот.

A post shared by (@gwynethpaltrow) on Jul 3, 2019 at 3:25pm PDT

По-късно тя показа, че животът след мъж като Брад Пит в никакъв случай няма да бъде същият и сърцето ѝ е разрушено. Е, тя съумя да преодолее звездния красавец и имаше дълъг и благополучен брак с артиста Крис Мартин, от който се родиха две прелестни деца.

Вторият огромен удар за актрисата пристигна, когато Крис реши, че брачният живот към този момент не е за него и двамата се разведоха като огромни и рационални хора - без кавги, драми и кавги.

През август 2014 Полтроу разгласи, че има връзка с Брад Фолчък, който е един от основателите на сериала „ Клуб Веселие “, а на 8 януари 2018 двамата оповестиха годежа си. Гуинет и Брад подписват брак през септември 2018 в Лонг Айлънд с дребна гала в стеснен фамилен кръг.

A post shared by (@gwynethpaltrow) on Nov 2, 2018 at 7:23am PDT

Днес Гуинет е на 49 и чества своята независимост и умеенето си да приема себе си такава, каквато е. Актрисата е известна с натуралната си хубост и че постоянно разгласява свои фотоси в обществените мрежи, в които даже без никакъв грим наподобява в действителност необикновено. Тя постоянно е споделяла, че ненавижда да носи тежък грим и в всекидневието си избира да постави единствено серпантина и малко руж, само че продуктите, които употребява, наложително би трябвало да са напълно от натурални съставки.

A post shared by (@gwynethpaltrow) on Jul 1, 2019 at 3:38am PDT

В галерията ни можете да видите някои от най-хубавите моменти на Гуинет и да се вдъхновите от мислите ѝ за живота и любовта!

 Гуинет Полтроу Getty/Guliver
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР