Страхотната греяна ракия се съчетава с пчелен мед и се

...
Страхотната греяна ракия се съчетава с пчелен мед и се
Коментари Харесай

С Това Настинка Няма Да Те Стигне! Само 2 Съставки И Бацилите Ще Бягат! Сипете Малко Греяна Ракийка В Чаша С

Страхотната греяна ракия се съчетава с пчелен мед и се предлага при настинки.

Греяна ракия с мед

Тя е изключително потребна през студените дни от годината, когато грипната вълна е по-силна от всеки път.

По предписание българите обичат да пийват ракия, защото е високоградусово алкохолно пиво,типично за народа ни.

На неговите вкусови качества се любуват основно мъже, които могат да употребяват ракия когато и да е на годината.

Когато на открито се застуди, ракията незабавно се трансформира в желано пиво, способно да ни отърве от здравословните проблеми.

Греяна ракия с обезпечен триумф при настинки

Аперитивът потвърдено работи отпускащо върху организма. Само една единствена глътка затопля и за нула време ни кара да забравим за студа на открито.

Отпадналостта бързо минава, кихането и кашлянето също. Важно е да се съблюдава правилото, при което ясно е оповестено, че с ракията не трябва да се предозира.

Ако прекалите с питиетата и вместо 50 грама обърнете половин бутилка в бързината, резултатите ще са радикално разнообразни от предстоящите при простуда и грип.

Рецепта при простуда или грип: Трябва да карамелизирате мед или захар и да изсипете ракията в съда. Разбърквайте съставките и по-късно прибавете малко черен пипер.

Важно: Ракията не трябва да се оставя да заври и най-много в случай че тя е домашна, защото съществува възможност да пламне.

Изпийте вълшебният балсам и незабавно по-късно си вземете парещ душ. Непосредствено след него се пъхнете под топлите завивки в спалнята и подарете на тялото си постоянна отмора.

Ако страдате от лека простуда, може да бъдете безусловно сигурни, че този домакински лек ще се отрази идеално върху положението ви.

При състояние, че се чувствате доста отпаднали, продължете лекуване с греяна ракия плътни 2 дни. Ако и това не помогне, потърсете доктор./zdrave.ws
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР