Страхотен скандал тресе иначе ведрото предаване на NOVA „Черешката на

...
Страхотен скандал тресе иначе ведрото предаване на NOVA „Черешката на
Коментари Харесай

Скандал в Черешката: Дизайнерка разби мрежата с държание и...

Страхотен скандал тресе другояче ведрото предаване на NOVA „ Черешката на тортата “. Тази седмица дизайнерката Соня изуми почитателите на предаването с неприятно поведение, несъответстващо облекло и цялостен отвод да опита храната на домакините.

Тя безусловно монополизира диалога на масата, без да даде опция на другите да промълвят и дума, хвали се извънредно с финансови благоприятни условия и звездни другари, само че по едно и също време с това не допира манджите и почтено си признава, че не е готвила от години, написа Хотнюз.



Какво прави тогава в Черешката остава мистерия, която феновете позволяват по най-лесния начин-с пари. Соня в действителност е уредник на сватби и шие булчински рокли, само че е надалеч от огромните имена в българската мода. Тя живее в Благоевград, само че може да се похвали, че е провела сватбата на Николета Лозанова, въпреки че сама признава, че плеймейтката знаела какво желае и сама се справила с всички детайлности.



Днес мъчително слабата русокоска, която не близва сол, захар, брашно и сякаш обича зелении, само че не опита даже спанака и аспержите на масата, ще готви със своята 8-годишна внучка, заяви локален вестник. Дизайнерката се пробва пред медията да изясни, че отивала на вечерите хапнала и по тази причина не опитвала ястията на своите домакини, само че това очевидно е опит да ограничи вълната от хейт на феновете, които са безапелационни, че тя страда от хранително разстройство.

С типичното си фукане Атанасова изяснява, че няколко пъти е отказвала покана в кулинарното предаване поради натоварения си работен график и едвам тази година приела предизвикването. Благоевградчанката е доста удовлетворена от своето показване, изяснява тя пред вестника, само че не по този начин мислят феновете, които са подготвени да гледат даже 4-ма участници в седмицата, само че не и нея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР