Страхотен празничен концерт с вечените хитове на ABBA се вихри

...
Страхотен празничен концерт с вечените хитове на ABBA се вихри
Коментари Харесай

Хит след хит: ABBA оживя на пред Община Пловдив

Страхотен празничен концерт с вечените шлагери на ABBA се вихри на сцената пред Община Пловдив сега, видя кореспондент на „ Марица “. Популярните от десетилетия части се леят едно след друго, а няколко хиляди пловдивчани са изпълнили пространството към шадравана, като танцуват и припяват дружно с изпълнителите.



Тази вечер звездите на площадното шоу са италианските музиканти от плана ABBA Celebration. Това е последното събитие от културния плакат за Коледа на Община Пловдив. Групата, която е основана в Рим, се състои от Федерика Грациани, Марко Салватори, Диего Ди Курцио и финландската певица Джулия Рейникайнен.

С огромен интернационален опит на сцената, те извършват песни на скандинавската група АББА и претворяват техните незабравими шлагери по замайващ метод. В осъществяванията са включени бас - Пиетро Антонио дел Медико, и барабани - Джузепе Лазари, които придават спомагателен нюанс на сцената.     



Преди минути от сцената прозвучаха частите Voulez-Vous и Waterloo, а публиката изпадна в възторг. Концертът ще продължи най-малко до 20 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР