Страхотен екшън се е разиграл в Стара Загора след мача

...
Страхотен екшън се е разиграл в Стара Загора след мача
Коментари Харесай

Обстрелват с камъни автобус на ЦСКА-София в Стара Загора

Страхотен екшън се е разиграл в Стара Загора след мача сред Берое и ЦСКА-София, написа „ Меридиан Мач “. Както е известно, „ алените “ завоюваха трагично с 3:2 при гостуването си в среща от елитната юношеска група до 19 година, откакто на два пъти изоставаха в резултата.

Младите гении на ЦСКА-София на се могли да си тръгнат близо два часа от стадион „ Локомотив “, защото рейсът им е бил обстрелван с камъни.

„ Още по време на мача агитка на домакините от към 20 души стартира да се нервира, явно от положителната ни игра. Напрежението се повиши след края и ни посъветваха да изчакаме до момента в който почитателите си тръгнат. Шофьорът ни се обади на полицията да помоли за конвой. Органите на реда обаче не дойдоха незабавно. С нас въпреки всичко имаше охранители “, изясни треньорът Даниел Моралес.

„ Накрая ни споделиха, че ентусиастите ги няма. Качихме се на рейса и едвам изминахме 10 метра след портала, когато от близката горичка заизскачаха почитателите и започнаха да обстрелват с камъни. Бяха ни дебнали от засада. Слава Богу, няма огромни вреди, а никой от тима не пострада “, добави бразилецът.

„ Междувременно пристигна патрулка и ни ескортира до разклона за София. В никакъв случай не е прелестно. Момчетата ни са рационални, дисциплинирани. Уча ги да играят футбол и че когато вършат всичко, както би трябвало, резултатите идват “, приключи Моралес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР