Страхил Попов беше титуляр за , а отборът му загуби

...
Страхил Попов беше титуляр за , а отборът му загуби
Коментари Харесай

Домакинска загуба спря възхода на Хатайспор

Страхил Попов беше титуляр за, а тимът му загуби с 1:2 от в среща от 20-ия кръг на турското състезание. Домакините, които са дилетант в елита, пропуснаха да се изравнят по точки с четвъртия в класирането.

Още първоначално Малатияспор имаше няколко положения пред вратата на Акън Алкан. Резултата обаче беше открит чак през второто полувреме. Разписа се Зеки Явру от директен свободен удар в 53-ата минута. В 77-ата гостите получиха дузпа, само че Адем Буюк стреля в гредата. Изпълнението беше повторено поради нахлуване на няколко футболисти в наказателното поле. От втория опит Буюк не сбърка.
Хатайспор понижи в 87-ата минута с попадение на звездата си Аарън Бупендза. Габонецът заби топката под гредата след хубаво подаване на резервата Мохамед Камара. Бупендза към този момент има гола и води в листата на стрелците в Сюпер лиг.

В други мачове през днешния ден се наложи над Газиантеп с 3:0, а разгроми с 6:1 и изскочи на трето място с 36 точки. Начело са и с по 38, а Хатайспор има 31 и е на петата позиция.

Сюпер лиг 20 кръг, сряда 20 януари Хатайспор 1:2краен резулат  Йени Малтияспор
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР