Страхът от това как ще се предприемат реформаторските стъпки води

...
Страхът от това как ще се предприемат реформаторските стъпки води
Коментари Харесай

Нигяр Джафер: ГЕРБ се страхува от реформите и непопулярни мерки

Страхът от това по какъв начин ще се подхващат реформаторските стъпки води до популизъм. ГЕРБ пренебрегват проблемите и бягат от непопулярните ограничения. Така зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Движение за права и свободи Нигяр Джафер разяснява положението на правителстовото.
" Има непопулярни ограничения, които ГЕРБ трябваше да подхващат. ГЕРБ ръководи 11 години, това е задоволително време за смяна ", разяснява тя пред Нова телевизия.

Джафер се очуди, че вотът на съмнение е плануван за петък, обръщайки внимание, че обикнове се привиква малко откакто е импортиран. Тя позволява, че ръководещите не са подготвени за този спор. Движение за права и свободи обаче ще бъдат в пленарната зала и ще вземат участие в полемиката по вота, увери Джафер.

Какви са разпоредбите за вота на съмнение?

" Независимо какъв ще бъде изходът от гласуването, имаме голям проблем, че нямаме ценностно болшинство. Гласуването на бюджета и на вота на съмнение демонстрират кой е съпротива и кой не. Нашият принцип не е безусловно Стани, с цел да седна. Ние желаеме страната да се ръководи с съответни дейности ", уточни още депутатът от Движение за права и свободи.

Тя разяснява, че има държавно управление на малцинството, а дребният съдружен сътрудник се е разпаднал с отлюспването на Атака. По думите на Джафер с изключение на да основава безпорядък, Обединени патриоти не вършат нищо друго, с изключение на да основават проблем за държавното управление.

Движение за права и свободи поддържа импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение против кабинета поради повсеместен неуспех в полтииката на околната среда. Повод за желаната оставка на държавното управление са рецесията с безводието в Перник и абсурда с внасяне на противозаконен отпадък в България. От Българска социалистическа партия са подготвени с причините си, за какво третият кабинет на Бойко Борисов се е изчерпал и би трябвало да слезе от власт. От ГЕРБ пък се чува главната теза в своя отбрана, че ВиК мрежата е строена преди много години, когато на власт са били социалистите, в този момент просто се появява казусът.

Самият Борисов до момента беше сбит в коментара си по претенции избор. Още през декември той съобщи, че не приема рецензиите на Българска социалистическа партия, по време на които са били спрени еврофондовете за екология.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР