Страдащият финансово Барселона спешно работи по уреждането на редица контроли

...
Страдащият финансово Барселона спешно работи по уреждането на редица контроли
Коментари Харесай

Барселона спешно урежда контроли, за да спечели пари

Страдащият финансово Барселона незабавно работи по уреждането на редица контроли зад граница, посредством които да генерира доходи, оповестява “Мундо Депортиво ”. Планът е дори най-малко един подобен мач да бъде организиран още до края на този сезон, откакто отборът така и така отпадна от евротурнирите, а и се чака скоро да стане първенец в задатък. 

Преди година, броени дни след края на шампионата, каталунците пътуваха чак до Австралия за показателен дуел против събирателен тим от локалния шампионат. За него те получиха 5 млн. евро.

На “Спотифай Камп Ноу ” са застрашени от изхвърляне от евротурнирите поради случая “Негреира ”, а настрана се чудят по какъв начин да орежат 200 млн. евро от сумата за заплати в клуба.

Отделно се работи върху уреждането на контроли в Съединени американски щати и Азия, които да са част от предсезонната подготовка. Особено атрактивна цел е Азия, където през последните години се стигаше мъчно поради рестриктивните мерки около пандемията.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР