Страдащ от парализа на долните крайници, 31-годишният Джони Томпсън си

...
Страдащ от парализа на долните крайници, 31-годишният Джони Томпсън си
Коментари Харесай

Парализиран американец порази с електрошок стриптизьорка заради отказ на секс

Страдащ от парализа на долните крака, 31-годишният Джони Томпсън си викнал стриптизьорка в дома си и няколко пъти я блъснал с електрошок поради отхвърли й от интимна непосредственост, оповестява телевизионният канал KRMG.

Жителят на американския щат Джорджия заплашил жертвата си с револвер и я придружил до стая, оборудвана с камери. Мъжът изискал от танцьорката да се съблече, след това завързал краката й. Когато стриптизьорката почнала да се съпротивлява, Томпсън я блъснал два пъти в гърдите с електрошок. В един миг дамата съумяла да се освободи и да избяга през прозореца. Жертвата се обърнала към полицията и Томпсън бил задържан за нелегално отнемане от независимост и нахлуване.

Самият мъж не признава виновността си и твърди, че е нападнат от танцьорката. След оповестението на случая, с сходни обвинявания против Томпсън се появила и друга стриптизьорка. Според нея, това се случило и с нея в дома на мъжа преди три месеца. Полицаите считат, че жертвите на отчасти парализирания мъж може да са повече.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР