Стойността на Uniswap (UNI) отбеляза спад от над 2% през

...
Стойността на Uniswap (UNI) отбеляза спад от над 2% през
Коментари Харесай

Uniswap отхвърли последното си предложение – какво означава това за цената на алткойна?

Стойността на Uniswap (UNI) означи спад от над 2% през последните 24 часа на търговия след отхвърлянето на предложение за промени в механизма за таксуване на протокола от страна на децентрализираната самостоятелна организация (DAO).

Към момента на правене на публикацията управническият токен на най-голямата децентрализирана борса в света (DEX) се търгува за $14, което породи опасения макар неотдавнашното му нарастване със 125% през последния месец.

Самото предложение беше показано на Uniswap DAO на 3 март. То имаше за цел да реализира две съществени цели: усилване на присъединяване на притежателите на UNI токени в ръководството на протокола и основаване на стопански тласъци за притежателите да делегират своите токени.

Поддръжниците твърдяха, че сходни корекции ще укрепят DAO, като не ѝ разрешат да разчита единствено на едно осъществяване и по този метод ще насърчат повече опити.

Впоследствие беше извършена анкета , с цел да се реши настройката на общността към препоръчаните промени. Приблизително 30 милиона гласа от UNI, представляващи 59.89% от общия брой, обаче се опълчиха на изменението, вследствие на което то беше отхвърлено.

Въпреки разочарованието измежду някои членове на общността, дължащо се на отхвърлянето, има и позитивни развития, които би трябвало да се чакат, изключително от предходната седмица.

Едно новаторско предложение за възнаграждаване на притежателите на UNI, които стейкват и делегират своите токени, получи единомислеща поддръжка в анкетата.

В вероятност сполучливото осъществяване на препоръчаните промени в платформата зависи от гласуването на веригата.

Първоначалното споменаване на предлагането от фондация Uniswap увеличи цената на UNI с над 65%. Оттогава досега на правене на публикацията цената му се е нараснала повече от два пъти.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР