Стойността на Шиба Ину (SHIB) наскоро отбеляза спад, отразявайки по-широката

...
Стойността на Шиба Ину (SHIB) наскоро отбеляза спад, отразявайки по-широката
Коментари Харесай

Шиба Ину: Ето каква ще бъде цената в края на май според този алгоритъм

Стойността на Шиба Ину (SHIB) неотдавна означи спад, отразявайки по-широката наклонност на пазара на криптовалути.

С оглед на това търговците и вложителите употребяват разнообразни техники, като да вземем за пример решения, основани на изкуствен интелект, с цел да оценят краткосрочната стойност на този меме токен.

Прогноза за цената на SHIB

Според последния отчет, оповестен от PricePredictions , платформа за наблюдаване и прогнозиране на криптовалути, която употребява логаритми за машинно образование, SHIB се чака да се търгува на цена от $0.000092 до 31 май 2023 година

Важно е да се означи, че тази прогноза се прави по време на етапа на бета тестване на Shibarium Bridge. Той към момента действа единствено отчасти, само че се чака да усъвършенства доста потреблението на втория пласт, откакто бъде пуснат изцяло.

Прогнозата за бъдещата стойност на SHIB се основава на механически индикатори, като да вземем за пример дивергенция/конвергенция на пълзящите междинни (MACD), междинен същински диапазон (ATR) и показател на относителната мощ (RSI).

Текущата пазарна стойност на SHIB е наранена от продължаващата меча наклонност, със спад от 1.3% през последните 24 часа и 3% през последната седмица. Към момента на писане на публикацията SHIB се търгува на цена от $0.000009985, което съставлява пазарна капитализация от $5.9 милиарда.

 

Струва си да се означи, че спадът в цената на SHIB е част от по-голяма наклонност на пазарна неустойчивост в областта на криптовалутите.

Фактори, влияещи на цената на SHIB

Стойността на SHIB, както и на други цифрови активи, се въздейства от разнообразни фактори, като да вземем за пример настоящото развиване на Shibarium, пазарните настройки, регулаторните промени и макроикономическите условия.


БРИКС:


Например, процентът на приемане на Shibarium се чака да нарасне внезапно след въвеждането на технологията Plasma Bridge, която ще употребява странични вериги, с цел да усили скоростта на транзакциите и успеваемостта на разноските.

Освен това децентрализираните валидатори, основани на доказателство за залог (PoS), подсигуряват сигурността на активите, а двупосочният мост Shibarium предлага безрисков трансфер на токени сред мрежите Етериум и Shibarium.

Ето за какво прогнозирането на бъдещата стойност на SHIB остава съществено предизвикателство за вложителите и анализаторите, защото цената на този цифров актив се въздейства от разнообразни фактори.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР