Стойността на най-популярната криптовалута – bitcoin (BTC, биткойн) в четвъртък

...
Стойността на най-популярната криптовалута – bitcoin (BTC, биткойн) в четвъртък
Коментари Харесай

Bitcoin надхвърли 14 хил. долара


Стойността на най-популярната криптовалута – bitcoin (BTC, биткойн) в четвъртък продължава да пораства. На Bitfinex цената на биткойна е на равнище от 14,140 $, отбелязвайки растеж от малко над 14, 5 %. В рамките на последните 24 часа, съгласно данните размерът на търговията се пресмята на 3,254, 390,396 $.

На Coinmarketcap цената на биткойна е от порядъка на 14, 756 20 $. Капитализацията се пресмята на 246 милиарда и 800 млн. $. Експертите чакат тези дни да стартира промяна и цените да се намалят,.

Редица страни в света към този момент откриха свои пазари за криптовалути, само че на интернационално равнище продължава да липсва единно мнение. Повечето финансисти не престават да настояват, че криптовалутата е „ един огромен балон “, само че в това време тържищата се приготвят за търговия с фючърси на биткойна. По неофициална информация сега се търсят способи за реализиране на регулация на интернационално равнище.

Междувременно съветските медии в сряда оповестиха, че в страната може да бъде въведена наказателна отговорност за основаване на криптовалута за разпращания вътре в страната. Заместник-министърът на финансите Алексей Мойсеев сподели, че криптовалута може да се купува, само че заплащането на покупки с нея на територията на Русия е нелегално и за това би трябвало да се вкара наказателна отговорност. Припомняме, че управляващите в Китай не разрешиха стартирането на токени за разплащане и също оказаха напън върху търговията с криптовалута.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР