Стойността на марката на Amazon се увеличи с 3% до

...
Стойността на марката на Amazon се увеличи с 3% до
Коментари Харесай

Нараства стойността на марките за търговия на дребно, които правят намаления

Стойността на марката на Amazon се усили с 3% до 308,9 милиарда USD, потвърждавайки позицията си на най-ценната комерсиална марка в света, показват нови данни от. Walmart (-15% до 96,8 милиарда USD) и Home Depot (-14% до 52,8 милиарда USD) поддържат надлежно второ и трето място, макар спадовете в цената на марката. 

По-достъпни марки, които вършат понижения на клиентите като Dollar Tree (стойността на марката се покачва с 23% до 5,1 милиарда USD), Ross Dress for Less (стойността на марката се покачва с 18% до 5,1 милиарда USD), Family Dollar (стойността на марката се покачва с 15% до 3 USD. 2 милиарда), и B&M на Обединеното кралство (стойността на марката се покачва с 19% до 2,3 милиарда USD) означиха усъвършенствани стойности на марката. Това отразява смяната в желанията на марката на потребителите в отговор на инфлационния напън и натиска върху разноските за живот. 

„ Изследването на Brand Finance разкрива забележителна наклонност, защото огромните стопански системи са очевидци на спадове в общите стойности на марките в бранша, като в Съединени американски щати спадът е с 3%, в Китай - с 22%, в Германия - с 4%, в Обединеното кралство - с 12%, а в Япония - с 9% %. За разлика от това, нашата ранглиста Retail 100 2024 демонстрира растеж на цената на марката в разрастващите се пазари, защото общата стойност на марката в Мексико скочи с 38%, до момента в който тази в Италия се увеличи с 18%. Най-бързо разрастващите се марки тази година включват мексиканската Chedraui и италианската Conad, като цената на марката се усилва надлежно с 33% и 27% “, коментира Ани Браун, общоприет управител, UK Consulting, Brand Finance. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР