Стойко Сакалиев коментира дербито между ЦСКА и Левски. Ето какво

...
Стойко Сакалиев коментира дербито между ЦСКА и Левски. Ето какво
Коментари Харесай

Сакалиев: Сини рибки плуват в червеното море...

Стойко Сакалиев разяснява дербито сред ЦСКА и Левски. Ето какво написа някогашният кадър на " армейците " за мача:

" Сини рибки плуват в аленото море... и на терена, и в публиката...

Сега малко по-сериозно. Забележки - имам. Трябва да бъдем справедливи. Едно от най-важните неща за реализиране на триумф е точно - постоянството. За да бъде един тим резистентен и постоянен, то несъмнено, би трябвало да може да поставя нужното усърдие, само че освен.

Нужна е поредност в дейностите, да се сътвори " една сполучливо работеща машина " с непрекъснати титуляри, които да познават стила си на игра, с цел да могат да бъдат уверени и постоянни на терена. Синхронът сред футболистите не може да бъде основан, в случай че всякога виждаме друг и изменен състав.

Освен това, една от значимите фигури в един тим е нападателят. Тук ще кажа единствено, че подобен липсва... наличието му се губи някъде сред неприятни интервали и съгласуваност.

Не на последно място, би трябвало да изкажа своето почитание към мотивацията на един от играчите - Раул Албентоса. Това, което видях, беше игра с хъс и предпочитание за победа.

Въпреки всичко, ЦСКА, беше по-добрият тим. Липсваше единствено връзката сред дейности и реализиране на резултати, неизменност в държанието и демонстрация на самостоятелни черти от характера. И, да, би трябвало да се работи в тази посока ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР