Стойка Кръстева записа втора впечатляваща победа на олимпийската квалификация в

...
Стойка Кръстева записа втора впечатляваща победа на олимпийската квалификация в
Коментари Харесай

Втора победа за Стойка Кръстева в Лондон

Стойка Кръстева записа втора впечатляваща победа на олимпийската подготовка в Лондон. В категория до 51 кг двукратната международна вицешампионка се наложи изрично над французойката Васила Елхариди с 5-0 съдийски гласа. Съперничката на българката стартира интензивно мача като се опита да наложи темпото на игра от близка отдалеченост. Стойка освен съумя да се отбрани, само че и завоюва рунда. Разгадала тактиката на французойката, Кръстева усили дистанцията в идващите две елементи и с умели финтове засичаше офанзивите на Елхариди, а в края на мача съдиите единомислещо й дадоха успеха.
Така Стойка се класирана за четвъртфиналите, като по този метод си обезпечи най-малко още два мача. Ако завоюва идната си борба против Светлана Солуянова (Русия) в четвъртък, българката ще си подсигурява квота. В противоположен случай тя ще би трябвало да играе за шестото място, което дава виза за Токио в тази категория.

Довечера към 21,00 ч. в борба за класиране на олимпиадата излиза Даниел Асенов (52), а 3 часа по-късно е и първият мач на Симеон Чамов (75).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР