Стойчо Младенов влезе в ролята на Любо Пенев само осем

...
Стойчо Младенов влезе в ролята на Любо Пенев само осем
Коментари Харесай

Има нещо сериозно сбъркано на Армията

Стойчо Младенов влезе в ролята на Любо Пенев единствено осем месеца, откакто застана отпред на " алените ". Нали помните? През лятото Екзекутора на разгласи, че на " Армията " няма да се работи на парче и че ще гради тим, който да събори на втората година - т.е., през сезон 2022/2023 година Беше казано още, че Стойчо поема цялата спортно-техническа власт в клуба. А какво излезе?

Същото се случи с Ел Голеадор по-рано. Любо се завърна като треньор на тима напролет и сподели, че се е схванал с управлението да работи умерено през идващите 12 месеца, когато да се направи проверка на свършеното от него. Любо обаче изкара единствено четири месеца отпред на " аления " отбор, макар че в това време завоюва Купата на България. Говорим за двама от най-големите любимци на Червена България. Няма смисъл да се връщаме по-назад към случките с Едуард Йорданеску, Нестор Ел Маестро, Люпко Петрович, Милош Крушчич и прочие

Има нещо сбъркано в цялата работа на " Армията " и сигурно това се усеща от всеки цесекар. Най-тъжното е, че " алените " почитатели наподобяват обезверени, примирени. Апатията в Борисовата градина контрастира още повече на фона на " синьото " събуждане. И по този начин докога?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР