Стойчо Младенов постъпи джентълменски и се извини публично заради снимката,

...
Стойчо Младенов постъпи джентълменски и се извини публично заради снимката,
Коментари Харесай

Стойчо го направи, а Боримиров кога ще се извини?

Стойчо Младенов постъпи кавалерски и се извини обществено поради фотографията, на която той участва и се вижда знаме с надпис КЗЛ. Извини се на всички левскари и на цялата футболна общност в България.

Така постъпват огромните, въпреки че в тази ситуация Младенов няма никаква виновност, тъй като не е знаел какво написа на транспаранта.

Защо обаче преди време Даниел Боримиров не стори същото след мача ЦСКА – Левски през май 2008 година, когато след 1:1 „ алените “ узакониха последната си към този момент шампионска купа, питат сътрудниците от БЛИЦ.

Тогава „ армейски “ почитатели блокираха рейса на „ сините “ в Борисовата градина, замеряха го с камъни, счупиха прозорци, а играчите дълго време стояха блокирани в него.

Боримиров толкоз беше полудял, че стартира да крещи: „ Дайте ми един автомат и ще ги разстрелям тези свине! “. Направи го, без да знае, че камерата го снима. Но след това, когато микрофони и камери се приближиха до него, той обществено назова в ефир почитателите на ЦСКА „ свине мръсни “. Извинение не последва. Никакво. 13 години към този момент Боримиров не обелва и дума по тематиката.

Има и други образци в историята, когато и от двата лагера са вършели нелепости, ругали са противника, само че след това грам реакция от тяхна страна. Младенов обаче се извини, въпреки и да е изцяло невинен…



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР