Стойчо Младенов получи огромно признание за работата си в Казахстан,

...
Стойчо Младенов получи огромно признание за работата си в Казахстан,
Коментари Харесай

Избраха Стойчо Младенов за треньор №1 в Казахстан

Стойчо Младенов получи голямо самопризнание за работата си в Казахстан, откакто преди броени минути бе определен за треньор №1 на някогашната руска република за 2019 година.

Българският ментор заслужи влиятелния приз най-много поради извоюваната купа на страната. Той победи на финала след триумф с 2:1 над Атирау след продължения. В шампионата отборът му приключи на шесто място, написа Sportal.bg.

За Младенов това е втора интернационална купа в кариерата. През 2009 година треньорът завоюва купата на Персийския залив, когато водеше Ал Ахли (Джеда). В кариерата си като ментор Екзекутора на Ливърпул има две шампионски трофеи с ЦСКА и една като помощник на армейския клуб.

Така Младенов стана вторият български треньор, който печели тази премия след някогашния ментор на Астана Станимир Стоилов.

По време на церемонията приз за треньор №1 получи още един българин. Това е Калоян Петров - старши треньор на женския тим по футбол на шампионките от БИИК-Казигурт (Шимкент) и ментор на националния тим на Казахстан-жени.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР