Стойчо Младенов остана на мнение, че победата над ФК ЦСКА

...
Стойчо Младенов остана на мнение, че победата над ФК ЦСКА
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Няма лесни мачове, подходът ни беше правилен

Стойчо Младенов остана на мнение, че успеха над ФК ЦСКА 1948 е трябвало да бъде надалеч по-изразителна от полученото 1:0 на " Армията ". Специалистът призна, че тимът му се задъхва поради сгъстения цикъл от мачове. Ето какво още сподели наставникът на " алените ":

" Няма лесни мачове. Подходът ни беше верен. Бяхме се разположили добре на терена. От построяването до завършващата фаза, всичко беше по този начин, както го отработвахме на подготовка. Имахме да опцията да вкараме още два или три гола. В момента казуса за нас е завършването на офанзивата.

Калоян към момента не е приспособен към метода на игра на ЦСКА. Затрудни ни неналичието на Кайседо и травмата на Ахмедов. Ние в подобен вид също сме мощни. Имаме бързи крила и нападатели, които могат да изненадат всеки съперник. 1:0 си е доста рисков резултат. Лам прекомерно доста бе претрупан, пристигна без подготовка, а стартира да играе през четири дни мачове...Неговата травма не наподобява тежка. За Ахмедов не знам, докторите ще кажат.

Победата е значима. Като ЦСКА не победи два мача, споделят че сме в рецесия. Здраво стъпили сме на земята. Във футбола и това го има - да загубиш мач или точка. В тима ни има огромно израстване. Постоянството ни се нарушава поради сгъстения цикъл от мачове ".
 ЦСКА победи ФК ЦСКА 1948 с 1:0 в efbet Лига
Уникален гол на Матей върна ЦСКА на победния път - 1:0 против тима на Белия

Селекцията на Стойчо Младенов си върна второто място в efbet Лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР