Стойчо Младенов жегна сериозно ръководството на ЦСКА - София относно

...
Стойчо Младенов жегна сериозно ръководството на ЦСКА - София относно
Коментари Харесай

Стойчо: Всички мои футболисти бяха отхвърлени, новите в Левски взеха 12 точки, нашите колко взеха?

Стойчо Младенов жегна съществено управлението на ЦСКА - София по отношение на качествата на футболистите в тима. Той даде образец със селекциите на Лудогорец и Левски, които, съгласно него, са много по-добри.

“Имах лист, само че всички футболисти бяха отхвърлени. И то национални състезатели. Това своенравие е от липса на класа. Не би трябвало да бъдат единствено 4-5 класни състезатели, които притежаваме. Трябва да бъдат 10,11, 12, 15. Погледнете Лудогорец. Да създадем една параленост с Лудогорец - нашия кандидат за купата. Как реагираха те? В момента, в който се доближихме на 2 точки похарчиха несъмнено над 5 млн. евро и взеха 7 футболисти. Какво направи Левски? И те взеха 7-8 футболисти. Всички привлякоха и усъвършенстваха качеството с включването на избрани състезатели, които да вдигнат качеството и конкуренцията в тима. И всичко това се отрази. Вие сами казвате и пишете, че новата селекция, новите хора са взели 12 точки в Левски. Нашите какъв брой взеха? ”, попита треньорът на “червените ”.

“Водещ би трябвало да е старши треньорът. Той да взема решение и избира. Нека да ми се предлага. Нямам нищо срещу. Но аз да споделям: този го взимаме, а този - не. Тогава съм подготвен да нося 100-процентова отговорност.

В тази селекция имам трима състезатели, които са привлечени по мой избор. Това са Мухар, Метс и Томас Лам. След това привлякохме и Кръстев. Но това е влагане за идната и по-следващата година. Очакваме Кръстев да е водещ централен нападател на ЦСКА. Има нужните качества, само че се изисква работа с него - както спортно-технически, по този начин и тактически.

Де факто оставаме със селекция, която не съм правил.

Имахме крещяща потребност от ляв бек, тъй като знаехме, че Брадли няма да остане. Не успяхме да притеглим. Не че не съм предложил. Но просто ми споделиха, че не става ”, добави Младенов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР