Стоятел на ранчо от Тексас осъди администрацията на Байдън в

...
Стоятел на ранчо от Тексас осъди администрацията на Байдън в
Коментари Харесай

Собственик на ранчо от Тексас изпрати строго съобщение до Байдън, Майорка заради вълната на границата: Това е `предателство`

Стоятел на ранчо от Тексас осъди администрацията на Байдън в понеделник по „ Fox & Friends “, като се обади на президента и един от неговите висши чиновници " предатели ".

В изявление онлайн от граничния град Ийгъл Пас, репортерът Лорънс Джоунс попита Уейн Кинг какво би споделил на секретаря на DHS Алехандро Майоркас.

„ Че той е изменник.Той е безспорен изменник.Лъже под клетва.Казва,че границата е сигурна.Не е.Закле се да ни пази и не го прави.Цялата администрация е по същия метод.Дори нашият президент, президента на Съединените щати, аз също го назовавам изменник. "

Кинг сподели, че губернаторът на Тексас Абът се пробва да резервира щата си в сигурност и федералното държавно управление се пробва да му попречи да го направи, наричайки това „ изменничество “.

Когато го попитаха дали има вяра, че има последна цел за тези политики, Кинг допусна, че администрацията се надява това да им даде гласове. Той означи " боклука и отломките " и вредите,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР