Стоян Лазаров е предизвикал катастрофа в нетрезво състояниеПолицаят от управлението

...
Стоян Лазаров е предизвикал катастрофа в нетрезво състояниеПолицаят от управлението
Коментари Харесай

Заловен пиян на работа полицай отново се прояви

Стоян Лазаров е провокирал злополука в нетрезво положение

Полицаят от ръководството в Банско, хванат пийнал на работа, преди към седмица, още веднъж се прояви. Този път Лазаров в отвън работно време провокира злополука с материални вреди в Гоце Делчев, заяви.

Колегите му, пристигнали да обслужат произшествието, създали тест с дрегер и открили, че Стоян Лазаров още веднъж е пийнал.

За благополучие при злополуката няма потърпевши. Единственият, който би трябвало да пострада е служителят на реда, който е обект на дисциплинарно произвеждане и най-вероятно ще бъде уволнен.

Припомняме, че на 22 януари Стоян Лазаров бе изобличен от сътрудниците си в полицията в Банско, че се явил на работа след приложимост на алкохол, а трябвало да се качи в патрулен автомобил. Това се случи в разгара на международната купа по сноуборд, във време, в което в Банско бе цялостно с туристи. Незабавно униформеният бе свален от наряд и тестван за алкохол, тестът му бе позитивна. Опитал се да преметне сътрудниците си, че е от медикаменти, които взима, само че номерът не минал. 5 дни по-късно той още веднъж се прояви. Стоян Лазаров е от Хаджидимово.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР