Стоян Алексиев бори с витамини обзелата го депресия. 70-годишният актьор,

...
Стоян Алексиев бори с витамини обзелата го депресия. 70-годишният актьор,
Коментари Харесай

Стоян Алексиев на плодова диета

Стоян Алексиев бори с витамини обзелата го меланхолия. 70-годишният артист, който пандемията остави напълно без театрални изяви, си хапва постоянно сезонни плодове, та нима тонусът му се върне. Онзи ден той отново се ресурси с огромно количество грозде от кварталния супермаркет.

В магазина, намиращ се до дома му в кв. „ Гео Милев ”, ветеранът влезе по дънки и зелено яке. На лицето си той бе поставил защитна маска, която го правеше неразпознаваем. Никой от личния състав и клиентите не заподозря, че диша еднакъв въздух с екранния проф. Генадиев от „ Откраднат живот ”, който в зенита на кариерата си се прочу и като женкар – тогава папараци го щракнаха да бърка обществено в гащите на млада колежка и да гали пубиса й.

От супермаркета Стоян си взе единствено чепки с грозде и гъби. На него даже не му се наложи да употребява пазарска количка - пликчетата с продуктите държеше в ръка. От джоба на панталона му се подаваше бутилка с минерална вода, само че касиерката не направи проблем - даде си сметка, че шишето не е крадено.

„ Няма работа за мен. Тъжно е, само че това е ситуацията. Не съм излизал на сцената на Народния спектакъл повече от година. Явно никой няма потребност от моите познания и умения ”, показа ни наскоро пенсионираният актьор. И добави, че откогато разполага с доста свободно време, се е отдал напълно на фамилията си. Дните му минавали в разходки с най-близките хора и в извършване на покупки за дома, а като цяло настроението му било най-вече минорно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР