Стояха там дори докато тренирах - поне двама, трима души.

...
Стояха там дори докато тренирах - поне двама, трима души.
Коментари Харесай

Мега Скандал С Хората На Фюри, Заплашват, Че Ще Трепят! Ще Съдят Кобрата!

Стояха там даже до момента в който упражнявах - най-малко двама, трима души. Измисляха си хиляди нелепости от самото начало, а даже сега стоят начело и си измислят някакви проблеми с билети, щели да ни съдят ", сподели Кубрат Пулев по време на конференцията.

Логично, Кобрата беше помолен да посочи защо тъкмо става въпрос, а претенциите от британска страна са били свързани с ВИП билетите по време на събитието.

" По контракт им осигурихме 20-30 билета ВИП, цялостен блок, още веднъж във ВИП секторите, с цел да са дружно англичаните. През цялото време се държахме доста правилно към тях, само че те не дадоха отговор със същото. Постоянно викаха и обиждаха. Помните, че колкото да спряхме кантара, когато потърсиха някаква препирня и обясняваха по какъв начин ще ни трепят и пребият.

Отнесохме се гостоприемно и доброжелателно с тях, макар че са ни съперници. Нито веднъж не съм го предизвикал. Ние останахме спортстмени и се държахме с почитание към тях от началото до края.

Сега може би ще се съдим, за което съм изцяло подготвен, а и спокоен. Те желаеха 40 ВИП билета - нямаше по какъв начин да ги осигурим, тъй като в залата имаше ужасно доста хора, а на доста мои познати не съумях да уредя с такива билети. Бяхме им обезпечили 20-30 ВИП билета тъкмо зад ъгъла на Фюри, с цел да се усещат добре. Дори на фамилията му бяхме отделили тъкмо до ъгъла. Не знам какви искания могат да имат. Може би трябваше да ги качим на кръга. Не знам какво желаеха. Дадохме им всичко, само че не бяха удовлетворени ", разката Кобрата по време на конференцията.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР