„Стой! Кой плува?!От Киев има постоянни заплахи за взривяване на

...
„Стой! Кой плува?!От Киев има постоянни заплахи за взривяване на
Коментари Харесай

Бойните делфини на руския флот

„ Стой! Кой плува?! "

От Киев има непрекъснати закани за взривяване на Кримския мост. Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита Алексей Данилов в свое телевизионно изявление сподели в прав текст: „ Да, ще го създадем незабавно щом се отвори опция “. Междувременно други мразещи Русия се радват обществено да подреждат разновидности за удари по моста.

След такива ужасяващи истории командването на Черноморския флот повече от един път трябваше да успокоява разтревожените поданици. Граждани, не се паникьосвайте: стратегическият обект е предпазен по земя, въздух и вода... Мостът се охранява освен от системи за противовъздушна противоракетна защита, самолети, кораби, гранична работа на ФСБ и съветската армия. Има даже специфичен отряд от бойни плувци.

Имаше и „ всекидневен слух “, че един от нашите спътници се грижи за същия мост и целия Крим от Космоса.

Между другото, освен наши, само че и американски. Още при започване на спецоперацията западни вестници разгласиха фотоси от Космоса, на които ясно се виждат две групи делфини на входа на Севастополския залив.

Екзотично чувство! „ Русия сложи бойни делфини на входа на Севастополския залив! “ Американският The Washington Post разгорещено приказва за това, базирайки се на сателитни фотоси от Maxar Technologies. На тях се виждат две заграждения с делфини. Всъщност от двете страни на входа на залива - главната база на Черноморския флот на Русия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР