Стотици спасители във Виетнам се опитват да освободят 10-годишно момче,

...
Стотици спасители във Виетнам се опитват да освободят 10-годишно момче,
Коментари Харесай

Момченце падна в 35-метрова дупка на строителна площадка във...


Стотици спасители във Виетнам се пробват да освободят 10-годишно момче, което преди два дни е паднало в 35-метрова дупка на строителна площадка.

Момчето, Тай Ли Хао Нам, паднало в шахтата на куха бетонна колона с широчина единствено 25 см, потопена като част от нов мост в южната провинция Донг Тап, явно до момента в който търсело скрап, заяви по телефона за Агенция Франс Прес избавител, написа БГНЕС.

" Опитваме се да създадем всичко допустимо. Все още не можем да кажем какво е положението на момчето ", сподели един от спасителите.

Според известия в медиите спасителите са се пробвали да пробият и разнежен почвата в близост, с цел да се опитат да издърпат стълба и да спасят Нам.

Властите " не са сигурни за актуалното положение на момчето. То е спряло да контактува с външния свят, макар че в дупката постоянно е бил вкарван О2 ", оповестява виетнамският вестник " Туои Тре ".

В понеделник министър-председателят Фам Мин Чин помоли спасителите на федерално равнище да се причислят към напъните на локалните управляващи за избавяне на момчето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР