Стотици служители на Туитър“ се очаква да си тръгнат от

...
Стотици служители на Туитър“ се очаква да си тръгнат от
Коментари Харесай

След ултиматума на Мъск служителите на Туитър започнаха да напускат

Стотици чиновници на „ Туитър “ се чака да си тръгнат от изпадналата в усложнение обществена медийна компания след ултиматума на новия й притежател Илон Мъск работещите да се записват за „ многочасова работа на цялостни обороти “ или да изоставен, съобщи Ройтерс.

В анкета на приложението „ Блайнд “ за работното място, което удостоверява самоличността на респондентите посредством служебните им имейли и дава опция за анонимно шерване на информация, 42 % от 180 интервюирани са избрали отговор „ Решавам да напусна, свободен съм “.

Една четвърт са споделили, че са избрали да останат „ с принуда “ и едвам 7 на 100 споделят: „ кликнах върху „ да “, с цел да остана, тъй като съм предан “.

Мъск организира срещи с някои от високопоставените чиновници в опит да ги убеди да останат, споделиха напуснал и останал чиновник, които са по отношение на сътрудниците си.

Снощи чиновници по сигурността в „ Туитър “ са почнали да гонят работещи от работните им места, заяви осведомен източник.

В друго допитване на " Блайнд " за това каква част от чиновниците ще изоставен, повече от половината интервюирани са споделили, че съгласно тях това ще са най-малко 50 на 100 от работещите в компанията, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР