Стотици симпатизанти, съмишленици и граждани събра в парк Дъбника“ концертът,

...
Стотици симпатизанти, съмишленици и граждани събра в парк Дъбника“ концертът,
Коментари Харесай

Стотици подкрепиха ГЕРБ-СДС на закриването на предизборната кампания във Враца

Стотици симпатизанти, съидейници и жители събра в парк „ Дъбника “ концертът, с който претендентите за народни представители на ГЕРБ-СДС за област Враца закриха предизборната си акция. 
За да заявят поддръжката си към тях, на закриващото събитие участваха и сполучливите кметове на общини - на Враца - Калин Каменов, на Мизия – Валя Берчева, кметът на Община Козлодуй – Маринела Николова, на Оряхово – Росен Добрев и на Община Бяла Слатина Иво Цветков, регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ – Враца Красен Кръстев и регионалният секретар на Съюз на демократичните сили Румен Петков, общински съветници и представители на партийните структури от цялата област. 
„ Трябва да спрем политиката на опустошение, да спрем с разделянето в обществото, да се обединим към значими национално значими тематики и да работим за сигурна, постоянна България, в която хората живеят по-добре “, акцентира лидерът на листата Петя Аврамова.
Тя съобщи, че единственият метод България да се върне на пътя на развиването, е с ръководството на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. „ България има потребност от устойчиво, можещо ръководство и постоянна парламентарна поддръжка. Затова би трябвало да дадем своето доверие на хора, които могат, знаят, имат опита в решаването на рецесии, с цел да изведат и този път страната ни от тежкото състояние, в което се намира “, безапелационна беше инж. Аврамова. Тя дефинира като незабавни антикризисни ограничения потискането на инфлацията и повишението на приходите, пускане на Плана за възобновяване и резистентност, както и оперативните стратегии. 
„ Две години, поради некомпетентното ръководство на няколко държавни управления, европейските средства не доближиха до България и от тях не можаха да се възползват нито бизнеса, нито общините, нито хората “, подчертава още Петя Аврамова. По думите й неотложно би трябвало да започват и всички инфраструктурни планове, стопирани, забавени или напълно зачеркнати в последната година, да се възстановят ремонтите на пътищата, да бъде нормализирана финансовата политика, да се контролират приходите, без да се подвигат налозите. 
„ Няколко незабавни ограничения, които изредих и които могат да бъдат осъществени единствено от способени, опитни и можещи хора. Ако Вие желаете България да има такова държавно управление, то Вашият избор е ГЕРБ – Съюз на демократичните сили с номер 24. Заедно можем да се оправим с рецесиите, дружно с Вас можем да се оправим с хаоса в страната! “, приключи Петя Аврамова. 
В поддръжка на думите й, кметът на Община Враца Калин Каменов акцентира, че е време още веднъж да върнем нормалността в страна. „ Има излаз от рецесията, има и излаз от хаоса и той е тимът на спечелилите, на знаещите и опитните хора от листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили с номер 24 “, сподели Калин Каменов. „ Тези хора тук знаят по какъв начин да вземат решение нашите проблеми, по какъв начин да спрат стремглавото повишаване на цената на тока, по какъв начин да има отопление за детските градини и учебните заведения, хора, които знаят по какъв начин да тръгнат оперативните стратегии, с които да санираме Вашите жилища, хора с които да ремонтираме дружно учебните заведения и детските градини, в които учат нашите деца, това е екипът, който може да притегли задоволително европейски средства към нашите градове “, увери Калин Каменов и добави, единствено с тима на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, Враца ще има поддръжката и опората да се развива.
Областният секретар на Съюз на демократичните сили Румен Петков изрази убеденост в триумфа на Коалицията ГЕРБ – Съюз на демократичните сили на изборите в неделя и показа, че след толкоз начертани разграничителни линии от предходните ръководещи, е време да бъдат построени мостове. „ Бъдещето на водачите и политиките са в тези сили, които имат обща визия за развиването на България, по тази причина ние сме дружно с ГЕРБ “, съобщи Румен Петков. Той подчертава, че България не трябва повече да се ръководи от хора с нездрави възгледи, с цел да не бъдат позволени повече национални рецесии.
Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 24!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР