Стотици се събраха в хърватската столица Загреб в събота на

...
Стотици се събраха в хърватската столица Загреб в събота на
Коментари Харесай

К-19 вдигна на бунт европейска столица

Стотици се събраха в хърватската столица Загреб в събота на митинга против Коронавирус ограниченията, съобщи Total Croatia News.

Те носеха транспаранти с надписи "Свалете маската, изключете тв приемника, изживейте живота пълноценно ", "COVID е неистина, не всички сме ковидиоти ", "Родителите и децата са неразделни ", "По-добре в гроба, в сравнение с да бъдеш плебей ", " Свободният живот е нашата мощ " и Ние имаме вяра в силата, която имаме ".

Проявата беше проведена от самодейността "Права и свободи ". Участниците дойдоха с рейс от Дубровник, Сплит, Шибеник, Задар, Риека и Истрия.

Откакто се появи COVID-19, бяха наложени невиждани ограничения, които лимитират главните права и свободи и нашата цел е да запазим достиженията на демократичното общество, в което човек не може да толерира вземането на решения, учредени на суматоха и агитация или на прекопирване, вместо да изследва, съобщи уредник.

Те упорстват за опазване на човешките права, свободи, познания, взаимност и взаимно почитание и желаят да кажат, че здравето е психическо, физическо, прочувствено и психическо, а освен коронарното равнище.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР