Стотици руски туристи стоят втори ден блокирани на летище Пловдив.

...
Стотици руски туристи стоят втори ден блокирани на летище Пловдив.
Коментари Харесай

Стотици руски туристи блокирани на летище „Пловдив“


Стотици съветски туристи стоят втори ден блокирани на летище " Пловдив ". В 16:00 ч. аерогарата се затваря и надлежно и полети няма. Още през вчерашния ден там е трябвало да кацнат 5 самолета, само че поради неприятното време те са били пренасочени. А от нощес група от 140 съветски туристи стои на летището и не може да излети. Една част от тях се намират в чакалнята, а други - в зоната за заминаващи, съобщи Нова телевизия.

Сред тях има и фамилии с дребни деца, е трябвало да излети още през вчерашния ден в 14.30 ч. Полетът до Москва е бил анулиран в последния миг поради изобилния снеговалеж, който е затрупал пистата и летището на процедура е спряло да действа.

Руските туристи са прекарали една седмица в Банско. Голяма част от тях са обезпокоени, тъй като във вторник е трябвало да бъдат на работа и в този момент не могат да оправдаят отсъствието си. Някои даже могат да изгубят работните си места.

Втори ден на летището в Пловдив чакат да кацне и група от Москва, която е възнамерявала почивката си на Банско. Те към този момент изпускат резервациите си.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР