Стотици привърженици на партията на Костадин Костадинов Възраждане решиха да

...
Стотици привърженици на партията на Костадин Костадинов Възраждане решиха да
Коментари Харесай

Излъгани от Възраждане се обединиха във Фейсбук, бесни са на Копейкин

Стотици последователи на партията на Костадин Костадинов " Възраждане " взеха решение да се обединят в група във Facebook, в която споделят по какъв начин са останали излъгани. Хората с горест описват, че са се доверили на думите на водача ѝ, само че към този момент горчиво съжаляват за това.

Тейлър Николов, който твърди, че до неотдавна сляпо е вярвал на Костадинов, написа:

" Основните аргументи, заради които напуснах Възраждане са следните:
1.Местните структури нямат думата за нищо. Водачите на листите не се избират от членовете.
2.Толерират се кариеристи и нахалници, които гледат единствено персоналните си ползи.
3.Махленското поведение в Народното събрание.
4.Обиждането на всички вероятни съдружници.
5.Култа към личността на Лидера.
5.Стискането на пари. На всяка акция се слагаха шатри, вместо кабини. При всеки по-силен вятър шатрата падаше!
Това са главните ми доводи. Тази партия към този момент не съществува за мен. Не желая да ги разясня по никакъв метод! "



В групата е и Елена Гунчева, едно от лицата на " Възраждане ", преди да напусне партията с гръм и тропот. Тогава тя сподели, че за тях работи цяла войска от тролове. Днес тя написа: 

" Когато си на страната на истината, рано или късно труповете на враговете ти ще минат около теб. Когато напуснах Възраждане, доста малко хора се замислиха за 11-те съществени аргументи, които показах. Бях обиждана и клеветена. За година и половина от този момент, стотици хора напуснаха партията и хиляди се разочароваха. Поради същите тези аргументи, които акцентирах - егото на водача, неналичието на фрагменти, търсенето на правилни, а не умни, финансовият произвол в интерес на управлението.

Хора, които ме рапортуваха, правеха гадни колажи с мен, които ме обиждаха и отричаха, в този момент, когато напуснаха партията, са подложени на същото. Получават урока, че от време на време би трябвало да помислиш, преди да хвърлиш камък и да го хвърлиш, в случай че самичък си се убедил в грешността на индивида против теб, а не някой ти е разпоредил.

Много хора от Възраждане пристигнаха и да ми споделят разочарованието си и от време на време - да потърсят информация какво тъкмо се случва горе в управлението. Много хора от партията са разочаровани, само че към момента стоят по някакви свои аргументи. Останалите правилни на Костадинов колкото повече понижават, толкоз по-агресивни и опростачени стават. Коментарите им са извънредно вулгарни, обидни и нормално извънредно необразовани. Отричащи всичко отвън партията и гуруто си. Отричащи всички, които се борят за България отвън партията им. На обстоятелствата, които им се демонстрират, дават отговор с обиди и клюки. Не позволяват никаква мисъл да им се промъкне в главите. "

Групата пораства като лавина, за няколко часа от основаването ѝ в нея към този момент има близо хиляда излъгани от Копейкин почитатели.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР