Стотици посрещнаха златните ни момичета от ансамбъла по художествена гимнастика

...
Стотици посрещнаха златните ни момичета от ансамбъла по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Стотици посрещнаха гимнастичките в София

Стотици посрещнаха " златните " ни девойки от ансамбъла по художествена гимнастика на летище " София ", самостоятелните ни участнички в Токио и треньорите и ръководителите на тима.

" От самото начало се стремяхме към този край и направихме всичко допустимо, с цел да го спечелим ", съобщи капитанът на българския отбор олимпийски първенец Симона Дянкова.

„ Още не можем да повярваме, че сме първи и че сбъднахме фантазията си. За да не ги повредим, седят на бюрата до нас. Все още спим умерено, тъй като мислим, че нещата са както преди. Емоциите в действителност са неповторими, тъкмо по този начин си мечтаехме да ни посрещнат в България. Не, към момента не. Всекидневни тренировки, доста труд в залата и ограничения. Силно се надявахме, мечтаехме всеки божи ден да спечелим златен орден, само че някак си не мислехме, че ще ни го дадат ", споделиха още родните ни грации.

„ Да, в реалност отговорността я осъзнавахме, когато заминахме за Олимпиадата. Много благодарим на хората за тази любов и поддръжка. Да, извънредно доста се радваме ние за италианския тим - това беше част от нашата фантазия, да са с нас на почетната стълбичка, поздравихме се взаимно. Посланието е, когато Бог каже нещо, то се случва, няма невъзможни неща. Нормално е да се усещат по този метод. Смятам, че всеки може да реши какво е спортсменско държание ", приключиха те във връзка реакцията на рускините, които не останаха удовлетворени от второто си място.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР