Стотици пощенски служби в Обединеното кралство вече няма да продават

...
Стотици пощенски служби в Обединеното кралство вече няма да продават
Коментари Харесай

Стотици пощенски клонове спират да продават билети и карти за изтриване на Национална лотария

Стотици пощенски служби в Обединеното кралство към този момент няма да продават билети и карти за заличаване на Национална лотария, заяви новият оператор.

The Post Office приключи груповия си контракт с Националната лотария предходната година, само че мениджърите на клонове към момента имаха право да се записват по желание. Новият оператор Allwyn, който пое лиценза за Национална лотария от Camelot на 1 февруари, сподели на осведомителната организация PA, че 900 от 5800 клона, които преди този момент са съхранявали артикули на Националната лотария, не са се записали да продължат.

Преди това, Пощата взе към 1% от всяка транзакция. Повече от 600 клона бяха избрали да спрат да продават продуктите на Националната лотария по аргументи, в това число религиозни вярвания и ниски продажби, до момента в който до 200 не можаха да го създадат заради решения на окръжни съдилища. Въпреки това Националната федерация на заместник-пощите (NFSP) сподели, че мнозина са решили да спрат заради цената на закупуването на карти с заличаване. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР