Стотици невинни пощенски служители, които погрешно бяха признати за виновни

...
Стотици невинни пощенски служители, които погрешно бяха признати за виновни
Коментари Харесай

Скандал в пощенската служба: Защо присъдите все още не са отменени и обезщетенията остават неизплатени

Стотици почтени пощенски чиновници, които неправилно бяха приети за отговорни за закононарушения, които в никакъв случай не са направили, към момента чакат присъдите им да бъдат анулирани - и не са не получиха нито стотинка от компенсацията си.

Шокиращият скандал с пощенските служби взе опустошителни жертви върху живота на над 700 елементарни британци, които бяха упрекнати в обири и измами сред 2000 година и 2015 година, когато софтуерни неточности на новата счетоводна система Horizon на пощите докара до подправени финансови несъответствия.

Организацията неправилно упрекна своя личен състав и жертвите бяха уволнени, хвърлени в пандиза и наранени от голям душевен стрес. Над 230 бяха хвърлени в пандиза, в това число една бременна жена, четирима се самоубиха и 33 умряха в очакване на правдивост, до момента в който други бяха оповестени в неплатежоспособност и претърпяха обществено оскърбление.

След като абсурдът се трансформира в завладяваща драма на ITV, господин Бейтс против The Post Office, светлината на прожекторите още веднъж бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР