Стотици неприлични предложения получила новата Мис Плюс Сайз само за

...
Стотици неприлични предложения получила новата Мис Плюс Сайз само за
Коментари Харесай

Може да тежи 112 килограма, но стана Мис и грабна корона

Стотици неприлични оферти получила новата Мис Плюс Сайз единствено за една нощ, откакто сграбчи короната и стана новата Мис Плюс Сайз у нас. Сибел е от София, на 24 години, и признава, че обожава закръглените си форми.

Корона

Красавицата тежи 112 кг.

" Бих свалила примерно единствено 10, замисляла съм се, само че не повече, тъй като аз одобрявам закръглените си форми “, показа за " Телеграф “ пухкавата красавица. След финала на състезанието телефонът на Сибел не спрял да звъни. Пишели й всевъзможни хора, а тя даже се разплакала от благите пожелания и мнения на множеството. Не липсвали, несъмнено, и доста неприлични оферти.

" Никога не съм страдала от липса на мъжко внимание, доста са ме харесвали, а в този момент още повече “, добави миската. Сибел е приключила професионална гимназия по екология. В момента продава завеси в известна верига за текстил. След края на предаването е подготвена за света на модата.

В фаворитка на публиката се трансформира Светлето. Тя завоюва зрителския избор и отнесе втората корона. Светла сбъдна и огромната си фантазия и записа първата си авторска ария.

Сцена

Конкурсът мина в три тура, девойките дефилираха, пяха и танцуваха. Финалът на Мис Плюс Сайз се организира във Велико Търново пред претъпкана зала. Сред журито бяха известни лица като певиците Диона, Айви, Доника, моделът Михаела Тодорова и Мис Търновград. В края на вечерта бе разгласен и кастинг за сезон три на известното уеб риалити.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР